Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Vivamus Kinga Kurlit-Heller; kontakt do inspektora ochrony danych: kinga.heller@vivamus.pl; Pani/Pana dane przetwarzane są w celach wynikających z prawnie uzasadnionych interesów administratora oraz marketingowych na podstawie art. 6 ust 1 pkt a przez okres minimum 6 lat lub do odwołania zgody; odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą dostawcy usług zaopatrujących naszą firmę w rozwiązania techniczne oraz organizacyjne; dane nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej oraz nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania; posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do UODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.; podanie przez Pana/Panią danych osobowych w celach marketingowych jest dobrowolne.

To co widzisz zależy od tego skąd patrzysz

PIEKARY LISZKI KRAKÓW PIEKARY LISZKI KRAKÓW PIEKARY LISZKI KRAKÓW PIEKARY LISZKI KRAKÓWPIEKARY LISZKI KRAKÓW PIEKARY LISZKI KRAKÓWPIEKARY LISZKI KRAKÓW
Copyright © Vivamus 2018-2021. All rights reserved